IDeart, opgericht door Karin Hackfoort, is een communicatiebureau gericht op videoproductie en grafisch ontwerp. Al vijftien jaar begeleidt IDeart grote en kleine organisaties in het realiseren van hun communicatiedoelstellingen.

Aansprekende communicatie
Door integreren van communicatieadvies, video en grafisch ontwerp zorgt IDeart voor een sterke presentatie van uw onderneming of organisatie. Ze helpt met het ontwikkelen en overbrengen van een aansprekende communicatieboodschap.

Werkwijze
Na een inventariserend gesprek maakt IDeart een plan van aanpak.
Zo nodig maakt ze een analyse van uw bedrijfsprofiel, doelstelling en doelgroep. Hierna volgt de vertaalslag naar onderscheidende communicatiemiddelen. Dit kunnen grafische en/of videoproducties zijn. IDeart betrekt u bij het hele productieproces, zodat u altijd kunt bijsturen. Ze streeft naar optimale klanttevredenheid.

Promovideo
Bedrijven kiezen steeds vaker voor een aansprekende promovideo van hun bedrijfsverhaal. Het brengt de sfeer over en is een effectief communicatiemiddel. Een video met mooie beelden en professionele graphics vertelt op een enthousiasmerende manier over een activiteit of organisatie.

Maatschappelijk betrokken
IDeart ondersteunt maatschappelijke betrokkenheid door veelal te werken voor organisaties die bijdragen aan zingeving en verdieping. Deze begeleidt ze naar een sterke positionering en heldere profilering zodat hun doelstellingen worden bereikt.

IDeart zorgt
voor een sterke presentatie

Over IDeart


Hans Taselaar, Blue Wave B&B:

Hele mooie profi video's, heerlijke samenwerking. Zelden communiceer ik zo snel, effectief en efficiƫnt.

Danny Teders, Organisatie Coƶrdinator at Natuurfontein:

Wij (BSO Natuurfontein) hebben erg fijn met IDeart samengewerkt. Haar geduld en creativiteit in omgang met kinderen en het maken van een promotiefilmpje zijn erg prettig.

Marja Theunissen, communicatieadvies en (bedrijfs)journalitieke producties:

IDeart levert meer dan mooi grafisch werk. Ze weet aangegeven doelstellingen perfect te vertalen naar de juiste opmaak en effectief beeldgebruik. Kortom, ze begrijpt een communicatiestrategie en denkt mee in mogelijkheden en oplossingen. IDeart is de eerste waarbij ik aanklop wanneer ik een vormgever of meedenker op communicatiegebied nodig heb. Daarbij speelt natuurlijk ook mee dat ik me nooit zorgen hoef te maken over de kosten die het grafische (druk)werk met zich mee gaat brengen. Die blijven altijd binnen de aangegeven marge. Kortom, ik beveel IDeart echt van harte aan voor communicatie & design.

Dennis Walta, adviseur marketing en communicatie, de Alliantie:

IDeart is in staat om onder tijdsdruk kwaliteit te leveren. Je weet dat een opdracht altijd op tijd en binnen budget wordt afgerond, daarmee neemt ze een hoop werk uit handen. Het contact met IDeart is goed en ze denkt mee. Een opdracht neerleggen bij IDeart betekent advies en begeleiding van idee tot eindproduct.

Lieneke Poelman, communicatieadviseur:

Wat ik prettig vind aan IDeart is: een goed mix tussen zakelijk en persoonlijk contact; snelle reactie; altijd concreet resultaat; ontwerpen zijn altijd fris (van kleur en vorm; geen vaag gedoe); direct duidelijk (wat bedoel je nou eigenlijk?); goede prijs/kwaliteit verhouding; realistisch en betrouwbaar (in planning, prijs en kwaliteit);
Voor de afdeling communicatie preferred supplier.IDEART VISUELE COMMUNICATIE | T +31 20 689 31 05 | MAIL